Ons meneertje Koekepeertje ♡

Nog nooit zo lekker wakker geworden als nu. Na een lange nacht met behoorlijk wat pijn en best wat gehuil, wakker worden naast het mooiste, liefste, meest perfecte wezentje op aarde. Floris ♡.
Al die tijd durfde ik hier niet mijn hart te luchten, zo bang dat het ongeluk zou brengen en dat de volgende update een heel ongelukkige update zou zijn.
Maar na, toch wel, een hele mooie zwangerschap, is hij gisteren geboren met 38+3 weken. Onze zoon! Wat een prachtige woorden, ik zeg ze nog maar een keer, onze zoon.
Nog nooit voelde ik mij zo gelukkig. Al jaren dacht ik dat ik überhaupt nooit meer écht gelukkig zou kunnen zijn. Maar wat is het mooi om mijn twee mannen samen te zien, om mijn lieve kleine meneertje koekepeertje te ruiken, te kussen en zelfs te horen huilen. Wat is het mooi dat mijn lieve kleine meneertje koekepeertje direct stil is als hij bij mij is, wat een rijkdom. Mijn geluk kan niet op!

2 antwoorden
 1. Susanne Arocho-Welgraven
  Susanne Arocho-Welgraven zegt:

  Lieve Wijnand en Daniëlle,

  Wat een geweldig nieuws dat hij er nu is! Ontzettend gefeliciteerd, we gunnen het jullie enorm na alle struggles van de afgelopen jaren. Geniet ervan!

  Groetjes,
  Susanne (oud-collega van Wijnand bij VGZ)

Reacties zijn gesloten.