De 2e ronde…

Afgelopen zondag weer gestart met de decapeptyl. De komende drie weken weer iedere avond een spuit. Volgende week stoppen met de pil, de week daarna starten met de progynova, 26 augustus echo om te kijken of het baarmoederslijmvlies dik genoeg is en dan hopelijk in de week daarna weer een terugplaatsing. Hopelijk wil mijn bms weer goed mee werken. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan om weer precies dezelfde weg te bewandelen als de vorige ronde. Dat was voor mijn bms een succesvolle ronde. De gyneacologe had een ander plan voor ogen, maar met dat plan heb ik geen goede ervaring. Gelukkig dacht ze direct met me mee en konden we samen het plan aanpassen.
Tot 26 augustus is het weer afwachten dus dat doen we dan ook maar rustig.

1 antwoord
  1. Sandra
    Sandra zegt:

    He meis! Wat spannend weer! Zo te horen zit je weer vol positieve energie, goed zo! 🙂 Ik duim voor je! X

Reacties zijn gesloten.