I did it!!!

I did it!!! Vijf dagen sapvasten, een enorme uitdaging voor me, maar het is me gelukt. Zonder al te veel moeite. De voorbereidingsfase vond ik veel erger. Ik ben wel blij dat ik intern ben gegaan, want zonder had ik het nooit volgehouden denk ik. Zeker niet met het enorm warme weer van de afgelopen week.
Ik voel me energiek en vrolijk, mijn huid wordt iedere dag wat rustiger, mijn nagels zijn sterk en ik krijg complimenten over dat ik straal en dat m’n ogen er goed uitzien (het oogwit is witter geworden). Ook denk ik dat ik wat afgevallen ben, maar dat weet ik niet zeker. Vandaag doe ik de laatste darmspoelingen om te kijken of we er nog wat uit kunnen krijgen. Vandaag en morgen ga ik overdag nog leven op sapjes, smoothies en soep, maar ’s avonds eet ik vast voedsel. Wel voorzichtig, want mijn lichaam moet langzaam weer wennen.