Luister naar je lichaam

Oververmoeid en vooral naar je lichaam luisteren en bloed prikken om alles voor de zekerheid even te checken zei de huisarts. Dinsdag krijg ik daar de uitslag van, ik ben benieuwd. Denk nu vooral dat luister naar je lichaam (en ik denk erbij, doe niet zo eigenwijs) het beste doktersadvies was. Dat advies had ik natuurlijk al van vele anderen gekregen en maar half opgevolgd. Want, ik moet toch beneden zijn voor de schilders, ik moet toch gewoon werken en ik moet toch vooral naar de etentjes en de feestjes want wie weet voel ik me dan wel beter. De laatste dagen moest ik mijn lichaam wel serieus nemen want het ging echt niet meer. En voor mij is het dan heel nodig dat de huisarts dat tegen mij zegt. Gisteren direct 3 afspraken afgezegd die ik niet zag zitten, alleen dat gaf al direct rust.
Ook heb ik in het weekend besloten toch weer te stoppen met de pil. Daar was ik aan begonnen om opvliegers tegen te gaan. Maar bah wat voelde ik me er slecht door. Ook was ik niet te genieten, dat maakt me extra moe. Weer even met de neus op de feiten gedrukt wat de pil en hormonen met je doen. En de blog ‘hallo mezelf’ heeft me overtuigd dat ik toch echt liever vrolijk ben met opvliegers dan depri zonder opvliegers. Het was wel even een spannende beslissing want ik sta op de wachtlijst voor een hysteroscopie. Dan mag je geen onttrekkingsbloeding hebben.
Stel ze zouden deze week een uitvaller hebben waardoor ik sneller aan de beurt zou zijn dan heb ik mijn eigen glazen ingegooid en moet ik toch nog 2 tot 3 maanden wachten en stilstaan. Gelukkig hoorde ik dinsdag van de arts uit Utrecht dat ik ook in het SKB geopereerd mag worden. Vrijdag een intake bij m’n eigen gynaecoloog en dan hopen dat ik snel aan de beurt ben en vooral dat ze de hysteroscopie zonder narcose willen uitvoeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *