Nieuwe start

De afgelopen periode met de miskraam en mijn oververmoeidheidsklachten waren loodzwaar. Gelukkig voel ik me na een overheerlijke vakantie op Malta weer de oude. Ik kan weer denken en mijn lichaam functioneert ook weer zonder al te veel pijn en moeheid. We hebben ons op Malta voorgenomen vaker aan onszelf te denken en vaker tot rust te komen met leuke dingen. Ben er achter gekomen dat alles van de afgelopen jaren me behoorlijk uitgeput heeft en ik nu op het punt ben gekomen dat ik voorzichtig met mezelf om moet gaan. Dus dat heb ik mezelf beloofd. Nog beter luisteren naar m’n lichaam dus, of beter gezegd er beter naar handelen want daar ligt het grootste probleem. Accepteren dat ik niet altijd maar kan vallen en direct weer opstaan, soms moet je even blijven liggen om weer goed op te kunnen staan en daarna minder snel weer te vallen. De gedachten zijn er, nu nog ernaar handelen.
Er zit weer veel positieve energie in m’n lijf. Onze lieve donor is inmiddels alweer een paar dagen aan het spuiten. Het gaat op en af moeizaam. Ze heeft al een paar keer veel pijn gehad, wat mij door merg en been gaat. Het doet mij ook pijn als zij pijn heeft. Maar wat een schat dat ze doorzet, voor ons. Als iemand een heldin genoemd mag worden dan is zij het ♡. Over een paar dagen mag ook ik weer beginnen met de hormonen. Ik kijk er naar uit want de afgelopen dagen zijn de opvliegers vrij heftig en vaak. Komt vooral de nachtrust niet zo ten goede.
Vanmiddag krijg ik de uitslagen van de orthomoleculair therapeut en krijg ik het definitieve plan van aanpak. Ik ben heel benieuwd. Sowieso erg blij dat ik naar haar toe ben gegaan.
Ook heb ik deze week de uitslag van het biopt gehad. De gynaecoloog maakte het wel erg spannend, hij begon met de woorden:’het is maar goed dat we even een biopt hebben genomen’. Trillende handjes en een mega hartslag. ‘Er zaten toch nog wat resten van een zwangerschap’. Haha oh, nou dat is geen wereldramp. Ik dacht even dat hij ging zeggen dat er iets kwaadaardigs zat. Maar gelukkig is daar dus niets bijzonders uitgekomen. De weg was vrij voor weer een nieuwe zwangerschap en hij blijft zeggen dat hij hoopt dat ik de volgende keer bij hem kom voor zwagerschapscontrole. Iets wat hij na ieder consult zegt. Wij hopen natuurlijk met hem mee!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *