Vier jaar verder en de blik gericht op de toekomst

Afgelopen weekend hebben we een klein feestje gevierd. Vier jaar voorbij en voor het eerst sinds tijden een opsteker: Mijn vrouw is door de laatst verplichte “hobbel” heen, de laatste operatie en ook de laatste spannende uitslag: de eierstokken waren schoon!

Tijdens het feestje hebben we een moment gepakt om even stil te staan bij de afgelopen tijd met de volgende tekst:

__________________________________________

Ik wil graag met jullie even proosten op de gezondheid van mijn lieve vrouw!
Zoals jullie weten is het vandaag vier jaar geleden dat we een knobbeltje in Danielle ’s borst ontdekten.
Vier jaar met veel ellende en verdriet maar ook gelukkig met heel veel steun van de mensen om ons heen waarvoor we jullie dankbaar voor zijn! Alle shit is nog niet over en het zal gevolgen hebben voor de rest van ons leven, maar ik ben ontzettend blij dat ik vandaag naast een mooie vrouw sta met een hoop mensen om ons heen, het had ook heel anders kunnen aflopen, ook dit hebben we jammer genoeg moeten ervaren in de familie.
Met de laatste operatie achter de rug hoop ik dat we nu klaar zijn. Elke keer in het ziekenhuis kwam er weer een stukje minder Danielle thuis, soms kreeg ik nog wel eens het gevoel dat je me stiekem beetje voor beetje aan het verlaten was.
In de afgelopen jaren heb ik een hoop aan mijn vrouw zien veranderen. Je hebt minder energie en last van een chemobrein, wat betekent dat je moeite hebt met concentratie of dingen onthouden wat echt ontzettend kloten is!
Soms kom je niet op bepaalde woorden, zoals “stofzuiger”, “strijkplank” of “vaatwasser”. Andere dingen gaan je dan weer heel goed af “restaurant”, “terras” en “wijn”
Nee, even zonder gekheid, ik ben ontzettend trots hoe sterk je bent teruggekomen na deze rot periode en ik hoop dat we nog veel jaren samen hebben en van het leven en alles wat het ons gaat brengen mogen genieten.
Ik zeg proost op je gezondheid en op een mooie toekomst samen!
Ik hou van je!

__________________________________________

Nu gaan we genieten van een paar leuke weekendjes weg met vrienden en familie en daarna weer vol goede moed onze laatste cryo van deze poging een prachtige nieuwe kans geven!