Wachten…

…duurt lang! Heel lang. Want wat hebben we zitten wachten en zweten gisteren!
Ergens weet je het, als er staat: “U wordt gebeld tussen 10:00 en 11:00” dat er eigenlijk staat: om 3 minuten voor 11 bellen we.

Stijf van de stress namen we op. Of we zo en zo laat ons zouden willen melden in Utrecht voor een terugplaatsing. Big smile! We hebben in ieder geval een embryo wat geschikt is voor terugplaatsing! Maar het tweede grote nieuws was natuurlijk: hoeveel embryo’s zijn er totaal? Bleek dat ze de procedure kort geleden hadden gewijzigd, dit nieuws zouden we ter plekke te horen krijgen van de specialist.

Met blij/stress/verwachting gevoelens de auto in en hup, naar het UMC Utrecht! Daar aangekomen was het even wachten nog tot we aan de beurt waren en kregen we te horen dat er maar liefst VIJF embryo’s ontstaan waren uit de beschikbare eicellen. Een hele mooie score! Het is nu nog even afwachten hoeveel er van de overige vier geschikt zijn om in te vriezen. In het slechtste geval 0, in het beste geval 4, maar het zal waarschijnlijk ergens er tussen in liggen. Dit krijgen we per brief te horen, dus ook dat is nog even weer…. wachten!

Maar dolgelukkig met het voorlopig goede nieuws onderging Daniëlle de terugplaatsing. Dit ging erg soepel en snel gelukkig en amper een half uurtje later zaten we met een goed gevoel in de auto terug!

Nu wordt het spannend!

 

*Duim duim*